Πέντε νέοι θάνατοι και 207 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Πέντε νέοι θάνατοι και 207 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν πέντε νέοι θάνατοι, οφειλόμενοι στον κορωνοϊό, με το σύνολο των θανόντων στην Ελλάδα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 271 ανακοινώθηκε την Τρίτη 1/9.


Επίσης, την ταυτοποίηση 207 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.

Το σύνολο των ταυτοποιημένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.524, εκ των οποίων το 55.5% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.112 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 4.710 (44.8%) συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 38 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 68 έτη. Από τις ΜΕΘ, έχουν εξέλθει 153 ασθενείς.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE