ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 1/9 – Έσβησε’ 77χρονος συνάνθρωπός μας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 1/9 – Έσβησε’ 77χρονος συνάνθρωπός μας

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 1,490 ενώ οι θάνατοι με τελική αιτία τον Covid-19 σε 21 αναφέρει ανακοίνωση του Υπ. Υγείας.

Ανακοινώνεται σήμερα Τρίτη 1/9 ο θάνατος άντρα ασθενούς, ηλικίας 77 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Ο θάνατος αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 28, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 21, 15 άντρες και 6 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 73 έτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων της Τρίτης 1/9 – Έσβησε’ 77χρονος συνάνθρωπός μας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE