ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Εντοπίστηκαν δισκία και αμπούλες και παράνομες ουσίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Εντοπίστηκαν δισκία και αμπούλες και παράνομες ουσίες

Στη σύλληψη δύο προσώπων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση προμήθειας ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και απαγορευμένων ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, εντόπισαν τους δύο υπόπτους, το βράδυ της Δευτέρας (31/08), σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας, όπου ο πρώτος ύποπτος παρέδωσε αντικείμενο στο δεύτερο ύποπτο. Ο δεύτερος ύποπτος αναχώρησε με αυτοκίνητο, ωστόσο ανακόπηκε αμέσως από τα μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία ταυτόχρονα μετέβηκαν στην οικία του πρώτου υπόπτου, σε παρακείμενο σημείο, για διεξαγωγή έρευνας.

Κατά τη διάρκεια ερευνών, στην οικία ανευρέθηκαν συνολικά 488 δισκία και αμπούλες που διερευνάται εάν είναι αναβολικά, ενώ στο αυτοκίνητο ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων, άλλα 91 δισκία και αμπούλες αναβολικών, 10 μπουκάλια με υγρή ουσία που διερευνάται εάν είναι αναβολικά, 4,5 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1920 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα κατακρατήθηκαν για εξετάσεις, ενώ οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λευκωσία διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE