ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Εντόπισαν σε διαμέρισμα 42χρονο με μαχαίρι και ρόπαλο - Ένταση και φωνές για κλοπιμαίο αυτοκίνητο αξίας... 300 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Εντόπισαν σε διαμέρισμα 42χρονο με μαχαίρι και ρόπαλο - Ένταση και φωνές για κλοπιμαίο αυτοκίνητο αξίας... 300 ευρώ

Στη σύλληψη 42χρονου, με φόντο ένα αυτοκίνητο αξίας 300 ευρώ, προχώρησε η Αστυνομία γύρω στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (31/09).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (31/09), εντοπίστηκε κάτω από πολυκατοικία αυτοκίνητο τύπου Mazda Familia, αξίας 300 ευρώ. Το εν λόγω όχημα είχε κλαπεί στις 25 Αυγούστου, ωστόσο ο ιδιοκτήτης δεν το είχε δηλώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα εντοπίστηκε από την σύζυγο του ιδιοκτήτη μαζί με άλλα πρόσωπα. Όπως ανέφερε η εν λόγω γυναίκα στην Αστυνομία, 42χρονος ένοικος της πολυκατοικίας, την προσέγγισε φωνάζοντας και ζητώντας εξηγήσεις γιατί περιεργάζεται το αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον 42χρονο στο διαμέρισμα του, όπου εντοπίστηκε να κρατά ρόπαλο και μαχαίρι, τα οποία έριξε αμέσως πίσω στο διαμέρισμα. Ακολούθως άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα την σύλληψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της ανησυχίας.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στον κεντρικό σταθμό Πάφου για εξετάσεις όπου συνέχισε να φωνάζει και να προβάλλει αντίσταση.

Την ίδια στιγμή, κατήγγειλε ότι προηγουμένως δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα. Αφού, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την συγκεκριμένη υπόθεση διερευνάται υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, καθώς και η σχέση του 42χρονου, με το συγκεκριμένο όχημα.

Ταυτόχρονα, εναντίον του 42χρονου διερευνάται το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου. Επιπλέον, διερευνάται το αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας, παρεμπόδισης αστυνομικού για εκτέλεση του καθηκόντος του, αλλά και για αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top