Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Η Στέλλα Γεωργίου και η Αλεξία Κυριάκου ήταν οι 2 μεγάλες νικήτριες του tasty, trendy και πάνω απ’ όλα fresh διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και, ύστερα από παράταση, ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου 2015.

Οι 2 νεαρές «σχεδιάστριες» εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους δημιουργίες, σχεδιάζοντας μοδάτα t-shirts για τον διαγωνισμό JUICYNISTA και αποδεικνύοντας πως το φρέσκο είναι πάντα στη μόδα!

Η διαδικασία του διαγωνισμού ήταν απλή, διασκεδαστική και... πολύ δημιουργική. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να σχεδιάσουν το δικό τους μοδάτο και «ζουμερό» t-shirt, επιλέγοντας το στυλ και τα χρώματα που αυτοί ήθελαν.  

Η Στέλλα και η Αλεξία ανακηρύχθηκαν, ύστερα από κλήρωση, μεγάλες νικήτριες και κέρδισαν χυμούς ΕΝΑ για έναν ολόκληρο χρόνο! Επιπρόσθετα, 10 ακόμα τυχεροί κέρδισαν κιβώτια από την αγαπημένη τους γεύση χυμού ΕΝΑ.

Ευχόμαστε στους τυχερούς καλή και... αμέτρητη απόλαυση!

Ο χυμός ΕΝΑ διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ, μέλος του ομίλου εταιριών Φώτος Φωτιάδης 22471111.

Χυμοί ΕΝΑ. Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE