Ο γρίφος με Χάνι και ο… άγραφος «κανόνας»

Ο γρίφος με Χάνι και ο… άγραφος «κανόνας»

Ακόμα μια φορά ο ΑΠΟΕΛ προβλημάτισε και… κέρασε πίκρα τους οπαδούς του με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση.

Βλέποντας, πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να βοηθήσουν, ίσως ήρθε η ώρα για «ανανέωση» της ομάδας σε κάποιες θέσεις από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Για αρχή, ας κοιτάξει και λίγο… εκτός αποστολής και προς τον Ομάρ Χάνι. Ο Ιορδανός, ήρθε με πολλές περγαμηνές, όμως δεν έπιασε, αλλά ούτε και παίρνει ευκαιρίες. Είναι ένας «γρίφος» στις τάξεις των οπαδών για το τι γίνεται με τον 21χρονο.

Στα φιλικά ήταν από τους καλύτερους των γαλαζοκιτρίνων, αγωνίστηκε 15 λεπτά με την Καρμιώτισσα και μετά έμεινε εκτός αποστολής τόσο για το παιχνίδι κόντρα στην Τζιλάνι, αλλά και από το ντέρμπι στην «Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ.

Όταν αποκτάς ένα ποδοσφαιριστή ταλέντο για επένδυση, είναι άγραφος «κανόνας» πως είτε του δίνεις τις ευκαιρίες να παίξει, είτε τον στέλνεις δανεικό για να πάρει αγώνες στα πόδια του. Δεν τον έχεις εκτός αποστολής και «παραγκωνισμένο».

Δεν ξέρουμε αν είναι τραυματίας, όμως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

Θ.Δ. 

The post Ο γρίφος με Χάνι και ο… άγραφος «κανόνας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE