Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα: «Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω» – VIDEO

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα: «Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω» – VIDEO

Το «Love it» έκανε πρεμιέρα και η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, από την Κρήτη μπήκε για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό πλατό με ένα μεγάλο χαμόγελο και αρκετό άγχος.

«Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στο Love It! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη.

Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE