Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας «Sportime», ο Αγγλοκύπριος ακραίος επιθετικός, Μάρκους Έντουαρντς, αποτελεί την… “καψούρα” του προπονητή του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πάνω στις συζητήσεις, σε αυτές είμαστε τώρα, του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες για τον Πέπε, θυμήθηκα μια ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος να πούμε πως αν μπορούσε, θα έπαιρνε το καλαθάκι του και θα έκανε τα ψώνια του από τον συγκεκριμένο πορτογαλικό σύλλογο.

Η καψούρα του λοιπόν είναι o Αγγλοκύπριος winger, Μάρκους Έντουαρντς. Αφήστε το μην το συζητήσουμε καν. Έχει ξεφύγει ο 21χρονος σε ζήτηση και απαιτήσεις…».

The post Ο Αγγλοκύπριος παίκτης που αποτελεί την… «ΚΑΨΟΥΡΑ» του Πέδρο Μαρτίνς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE