ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναζητούνται για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναζητούνται για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες συγκεκριμένων προσώπων έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, τα οποία αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 30 Αυγούστου 2020, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.