ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την 'πλήρωσαν' 32 πολίτες και 13 ιδιοκτήτες υποστατικών - Αναλυτικά ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Την 'πλήρωσαν' 32 πολίτες και 13 ιδιοκτήτες υποστατικών - Αναλυτικά ανά επαρχία

Σε 32 καταγγελίες πολιτών και 13 καταγγελίες υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 851 ελέγχων παγκύπρια για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 152 έλεγχοι και έγιναν 17 καταγγελίες πολιτών και 3 καταγγελίες υποστατικών. Στη Λεμεσό έγιναν 138 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών 6 υποστατικών.

Στη Λάρνακα έγιναν 175 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικό και 7 πολίτες, ενώ στην Πάφο σε σύνολο 109 ελέγχων καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά 1 πολίτης.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 183 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικό και 3 πολίτες.

Στην περιοχή Μόρφου μετά από διενέργεια 94 ελέγχων δεν υπήρξε καταγγελία.
 

Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 64 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.