ΤΡΟΧΑΙΑ: Διεξάγονται οδικά έργα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Επηρεάζεται Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

ΤΡΟΧΑΙΑ: Διεξάγονται οδικά έργα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Επηρεάζεται Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου. Θα διεξάγονται ωστόσο οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, καθώς και σε αστικούς δρόμους στην Λεμεσό και στην Λάρνακα, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Οδικά έργα διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας (31/08), στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στην Λεμεσό, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, μέχρι τη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, για απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις.

Στην λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στην Λάρνακα, από τις 7.00 το πρωί, θα διεξάγονται εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας. Το τμήμα της λεωφόρου, από την οδό Πεύκιου Γεωργιάδη, για μήκος 300 μέτρων περίπου, προς τη συμβολή με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE