ΠΑΦΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπρησμό

ΠΑΦΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπρησμό

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει γύρω στις 05:00 το πρωί, στην Πάφο.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Κρατικού Ραδιοφώνου Πανίκος Λεωνίδου, ο οποίος βρίσκεται στην σκηνή, αυτή την στιγμή καίει κυρίως άγρια βλάστηση κοντά στα χωριά Κοιλίνεια και Γαλαταριά.

Η φωτιά ξεκίνησε κοντά στο χωριό Κελοκέδαρα, στην περιοχή «Ρότσος των λαγουδιών» προς Κοιλίνια, και Γαλαταριά και εκτείνεται μέχρι νότια του χωριού Βρέτσα.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κίνδυνος για το δάσος της Πάφου και για το χωριό Βρέτσια.

Όπως μεταδίδεται, εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 3 εστίες φωτιάς κοντά στην κοίτη του ποταμού Ξερού, σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών από κατοίκους της περιοχής.

Επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, του Ταμείου Θύρας, τα Ελικόπτερα που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ εντός ολίγου θα επιχειρήσουν και τα αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Υπάρχει άπνοια στην περιοχή, κάτι θετικό.

Περισσότερα σε λίγο...

**Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE