Ο Σπόλιαριτς την «είπε» στο γιο του στο live του ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Ο Σπόλιαριτς την «είπε» στο γιο του στο live του ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς ως σχολιαστής των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας εδώ και χρόνια που μεταδίδονται ζωντανά από την Primetel, αναλύει κάτω από το δικό του… μάτι, το πρώτο ντέρμπι για τον φετινό μαραθώνιο που διεξάγεται αυτή την ώρα στο «Αρένα» μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Στο 18ο λεπτό του ντέρμπι, ένα φάουλ που έκανε ο γιος του, Ματίας, στον Σατσιά, ο Μιλένκο ανέφερε το εξής «Ένα άτσαλο φάουλ που θα μπορούσε να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα».

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν αντιδράσεις από μέρους ΑΠΟΕΛ προς τον διαιτητή που δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα.

The post Ο Σπόλιαριτς την «είπε» στο γιο του στο live του ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE