ΚΥΠΡΟΣ - ΒΑΣΕΙΣ: Πιλότος και πλήρωμα τα ‘έπιναν’ όλο το βράδυ - Συνελήφθησαν πριν πετάξουν μεθυσμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΑΣΕΙΣ: Πιλότος και πλήρωμα τα ‘έπιναν’ όλο το βράδυ - Συνελήφθησαν πριν πετάξουν μεθυσμένοι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο πιλότος του αεροσκάφους Voyager αλλά και ολόκληρο το πλήρωμα συνελήφθησαν από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων λίγο πριν την πτήση αφού υπήρχαν εύλογες υποψίες ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε αφού βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο άλκοτεστ που τους διενεργήθηκε. Μετά από ένα πάρτυ που είχε διεξαχθεί το προηγούμενο βράδυ -στο οποίο είχαν ανοίξει τους πυροσβεστήρες για πλάκα- καταγγέλθηκαν από άτομο που είχε ενοχληθεί από τον θόρυβο που έκαναν πιλότος και πλήρωμα -ευρισκόμενοι σε κατάσταση ευθυμίας- και έτσι η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων μετά και τ’αποτελέσματα του άλκοτεστ τους συνέλαβε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.