Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά!

Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά!

Βασικός στο ντέρμπι της «Αρένας» κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Σατσιάς.

Ο νεαρός μέσος πήρε τη θέση του Λουντέμο και με αυτό τον τρόπο ο Μαρίνος Ουζουνίδης με αυτό τον τρόπο θέλει να «κτυπήσει το καμπανάκι» στον Νορβηγό μέσο με τις κακές παρουσίες του στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν.

Ο Σατσιάς έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία και για τον εμπιστευτεί ο προπονητής του σε ένα τέτοια ματς, σημαίνει «εξαργυρώνει» την καλή δουλειά που κάνει.

 

The post Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE