Με ΣΕΝΕ κορυφή – Οι 4 αλλαγές του Μπεργκ με Καρμιώτισσα

Με ΣΕΝΕ κορυφή – Οι 4 αλλαγές του Μπεργκ με Καρμιώτισσα

Με τον Σενέ βασικό η ενδεκάδα της Ομόνοιας κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Ο Μπεργκ προχώρησε σε 4 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λέγκια. Οι Μαυρίας και Κίκο πήραν θέση στα δύο άκρα της άμυνας με τον Λέζιακς να μένει στον πάγκο και τον Κούσουλο να πηγαίνει στο κέντρο.

Ο Ζόρντι Γκόμεθ έμεινε και αυτός εκτός όπως και οι Ντούρις και Τιάγκο με τον Λοΐζου να παίρνει φανέλα βασικού στα φτερά και τον Σενέ στην κορυφή.

Η ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Κούσουλος, Γκόμες, Μποτεάκ, Λοΐζου, Τζιωνής, Σενέ

The post Με ΣΕΝΕ κορυφή – Οι 4 αλλαγές του Μπεργκ με Καρμιώτισσα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE