Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού – Όλα δείχνουν Ριζούπολη

Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού – Όλα δείχνουν Ριζούπολη

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημοποίησε την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, μετά το κρούσμα κορωνοϊού στους Πειραιώτες και συγκεκριμένα στον Λοβέρα.

Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία αλλά και το γήπεδο του τελικού, που όλα δείχνουν ότι θα είναι η Ριζούπουλη.

Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει: «Μετά την εμφάνιση κρούσματος Covid-19 σε ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την αναβολή του σημερινού τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα οριστεί με νέα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Πηγή: Sdna.gr

The post Η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού – Όλα δείχνουν Ριζούπολη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE