Πήγε σε αγώνα Α΄ κατηγορίας και έκανε την ΜΠΑΖΑ του ο «Τσουπής» και πάλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήγε σε αγώνα Α΄ κατηγορίας και έκανε την ΜΠΑΖΑ του ο «Τσουπής» και πάλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της Παρασκευής μεταξύ της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας βρέθηκε ο γνωστός φίλαθλος της Ομόνοιας, «Τσουπής».

Άλλωστε δε, το συνηθίζει όποτε δεν αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα, να πηγαίνει σε γήπεδα όπου μπορεί για να παρακολουθήσει από κοντά άλλους αγώνες, αλλά και να κάνει το δικό του σόου σε προπονητές, παράγοντες, παίκτες με το… αζημιώτο, βέβαια.

Η κάμερα του Themasports.com τον «τσάκωσε» στο ημίχρονο του παιχνιδιού ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας, με τον ίδιο να πλησιάζει προπονητές άλλων ομάδων, αλλά και παράγοντες των «ερυθρολεύκων», και όχι μόνο, να λέει τα δικά του, αλλά και να παίρνει κιόλας το… χαρτζιλίκι του.

Δεν ξέρουμε εάν θα πάει σήμερα, Σάββατο, σε κάποιο παιχνίδι, αλλά αύριο δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ΓΣΠ στον αγώνα της ομάδας του, Ομόνοιας, με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, ή και μετά να… τρέχει στο ντέρμπι του «Αρένα» μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Τσουπής είναι αυτός, πάει παντού, για να κάνει την… μπάζα του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία του χθες στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου:

The post Πήγε σε αγώνα Α΄ κατηγορίας και έκανε την ΜΠΑΖΑ του ο «Τσουπής» και πάλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.