Νέα ΜΠΗΧΤΗ Νεοφυτίδη για την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του πρωταθλήματος – «Πάνω από όλα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέα ΜΠΗΧΤΗ Νεοφυτίδη για την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του πρωταθλήματος – «Πάνω από όλα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει το εξής: 

«Πορτοκαλί προειδοποίηση σήμερα για ψηλές θερμοκρασίες, η ωρα 18.18 Λεμεσός με 36 βαθμούς Κελσίου και σε 10 λεπτά θα ξεκινήσει παιχνίδι στην Λευκωσία για την Α κατηγορία.
Σεβασμός στους αθλητές, σεβασμός στο φιλαθλο κοινό 0%. Πάνω από όλα το συμφέρον κάποιων τρίτων».

 

The post Νέα ΜΠΗΧΤΗ Νεοφυτίδη για την ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του πρωταθλήματος – «Πάνω από όλα…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.