ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη κρατείται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Φέρεται να ανέβασε δύο βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονη κρατείται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Φέρεται να ανέβασε δύο βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, προχώρησαν χθες Παρασκευή (28/08) στη σύλληψη 39χρονης, για τα αδικήματα απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομής παιδικής πορνογραφίας και παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η 39χρονη ανέβασε μέσω των λογαριασμών που διατηρεί σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δύο αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. 

Η 39χρονη συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, ενώ βάσει σχετικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στο χώρο διαμονής της, στην Λεμεσό, κατά την οποία εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ τρίτο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή της.

Τα τρία κινητά τηλέφωνα κατακρατήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Η 39χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή της για τέσσερις ημέρες, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top