Ώρα για την αποκατάσταση...

Ώρα για την αποκατάσταση...

Μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία και το πρώτο στάδιο αποθεραπείας που ακολούθησε ο Ζοάο Πάολο Αντράντε επέστρεψε στην Κύπρο.

  Ο αμυντικός του Απόλλωνα βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου για να «τονώσει» τους συμπαίκτες του όσο καλύτερα μπορεί και ο ίδιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής αναρτήθηκε φωτογραφία στο λογαριασμό του Απόλλωνα στο twitter μαζί με τον άλλο άτυχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Γιώργο Βασιλείου.

Οι δυο τους μαζί με τους Ρομπέρ και Αγγελή θα είναι οι τέσσερις απόντες από πλευράς Απόλλωνα στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ερμή Αραδίππου όπου μοναδικός στόχος για τη Λεμεσιανή ομάδα είναι η επιστροφή στις νίκες.

«Στην Κύπρο ο Αντράντε... ο οποίος θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης» αναφέρει με τη σχετική φωτογραφία η ενημέρωση μέσω twitter από πλευράς Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Ολοκληρώθηκε χθες (12/06) μετά από ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων η μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής της Βουλής, με τα κόμματα να καταλήγουν τελικά στον διαμοιρασμό των Προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE