Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Οκτάι: «Αν τα 12 μίλια δεν είναι αιτία πολέμου, τότε τι είναι;»

Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο Οκτάι: «Αν τα 12 μίλια δεν είναι αιτία πολέμου, τότε τι είναι;»

«Στο κόκκινο» η ένταση με την Τουρκία - Δεν σταματούν τις προκλητικές δηλώσεις στελέχ της τουρκικής κυβέρνησης

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές δηλώσεις των στελεχών της τουρκικής κυβέρνησης σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
 
Πριν λίγο και σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, ανέφερε ότι «η Ελλάδα θέλει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Αν αυτό δεν είναι λόγος πολέμου, τότε τι είναι;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.
 
Ο Οκτάι έστειλε μήνυμα και στην Ευρώπη, λέγοντας «να μην περιμένει ότι η Άγκυρα θα υποχωρήσει» και ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε τα δικαιώματα μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».
 
ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.