ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

ΛΕΜΕΣΟΣ: 56χρονος απείλησε 60χρονο και του χαράκωσε το πρόσωπο με γυαλί

Συνελήφθη χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος από την επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής χρήσης βίας εναντίον άλλου προσώπου. 

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 56χρονος φέρεται να απείλησε 60χρονο και να τον τραυμάτισε με γυαλί. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μεγάλο, θλαστικό τραύμα στην δεξιά πλευρά του προσώπου του και αφού χειρουργήθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE