Καταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ τα επεισόδια έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Καταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ τα επεισόδια έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Την καταδίκη του εξέφρασε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, για τα γεγονότα που έγιναν έξω από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής. 

Με ανακοίνωσή του το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι καταδικάζει πλήρως «κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με το πνεύμα ειρηνικής διαμαρτυρίας». «Σημειώνεται ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής επικράτηση ένταση έξω από το προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας για τον θάνατο της δικηγόρου Εμπρού Τιμτικ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE