Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι!

Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι!

Στους 34 πιθανούς αντιπάλους του Απόλλωνα για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Ληγκ, είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης και ο ΟΦΗ.

Και οι δυο αυτές ομάδες «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας το φετινό καλοκαίρι.

Από την ομάδα της Σαλονίκης ήρθαν οι Ντιγκινί και Λάρσον, έπαιξε σε κάποια φάση και το όνομα του «αλμυρού» Μπρούνο Γκάμα.

Στον ΟΦΗ πήγαν οι Σαρδινέρο και Σελίμοβιτς, ενώ δουλεύει τον τελευταίο χρόνο στην Κρητική ομάδα, ο πρώην βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Περικλής Παπαπαναγή.

Π.Χ.

The post Οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι που… «έπαιξαν» αρκετά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα το φετινό καλοκαίρι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE