ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Διασταύρωνε το δρόμο σπρώχνοντας το ποδήλατο του ο 85χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Διασταύρωνε το δρόμο σπρώχνοντας το ποδήλατο του ο 85χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 85χρονου που έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/08), στη Λεωφόρο Κέννεντυ, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Νικόλα Χριστοδούλου, ηλικίας 85 ετών, κάτοικο Παλλουριώτισσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 85χρονος διασταύρωνε τον δρόμο σπρώχνοντας το ποδήλατο του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 79χρονη.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

LIVE - Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει πια αυτός ο τύραννος ο Χαμενεΐ» – ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE