ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

Συνολικά 38 παλέτα με είδη πρώτης ανάγκης περιλάμβανε το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας προς τον λαό του Λιβάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, το φορτίο (5 φορτηγά οχήματα) που αναχώρησε χθες, περιλάμβανε 38 παλέτα με είδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από το κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού προς τους δημότες να συνεισφέρουν «ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού».
 
«Η ανταπόκριση των Λεμεσιανών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες, εταιρείες, εθελοντές, στρατό και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκστρατείας», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE