ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας για το Λίβανο

Συνολικά 38 παλέτα με είδη πρώτης ανάγκης περιλάμβανε το δεύτερο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, στο πλαίσιο της παγκύπριας εκστρατείας προς τον λαό του Λιβάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, το φορτίο (5 φορτηγά οχήματα) που αναχώρησε χθες, περιλάμβανε 38 παλέτα με είδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από το κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού προς τους δημότες να συνεισφέρουν «ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον πολύπαθο λαό του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού».
 
«Η ανταπόκριση των Λεμεσιανών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες, εταιρείες, εθελοντές, στρατό και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκστρατείας», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE