Μήνυμα σε Τουρκία από Μπορέλ - Μάας: 'Να μην προχωράει σε μονομερείς ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο'

Μήνυμα σε Τουρκία από Μπορέλ - Μάας: 'Να μην προχωράει σε μονομερείς ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο'

Στην προτροπή προς την Τουρκία να μην προχωράει σε μονομερείς ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο προχώρησαν ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (28/08).

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά από την άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την οποία συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας.

Ο κ. Μπορέλ προέτρεψε, μάλιστα, την Άγκυρα να ξεκινήσει συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE