Τα ήπιαν για Μαδρίτη... σε Χολίδη και Μενιδιάτη

Τα ήπιαν για Μαδρίτη... σε Χολίδη και Μενιδιάτη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έσπασαν για τη μεγαλειώδη πρόκριση στο Final Four και οι κουκλάρες συνοδοί τους αναστάτωσαν ένα ολόκληρο μαγαζί.

Στο Frangelico, όπου τραγουδούν οι Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες πήραν τη σχετική άδεια από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α1, με αποτέλεσμα να το κάψουν μέχρι το πρωί στο γνωστό κέντρο της παραλιακής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE