Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

«Να δώσω συγχαρητήρια για τη συγκέντρωση, το ρυθμό και την προσπάθεια των παικτών, που κατάφεραν και πήραν μια σημαντική πρόκριση με μεγάλο σκορ. Από σήμερα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Ερμή που είναι δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα.
Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι και θα κτίσουμε πάνω στη σημερινή μας εμφάνιση.
Είναι σημαντικό που οι δύο φορ βρήκαν δίχτυα με μεγάλη προσπάθεια από τους υπόλοιπους παίκτες. Μας χαροποιεί που οι ευκαιρίες και οι τελικές προσπάθειες κατέληξαν σε γκολ. Για αυτό ήρθαν στην ομάδα, για το εύκολο γκολ.
Είναι μία διαφορετική διοργάνωση φέτος με τους μονούς αγώνες. Θέλει συγκέντρωση και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Οι παίκτες κατάλαβαν τη σοβαρότητα του αγώνα και είχαν την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση για να πάρουν την πρόκριση με μεγάλο σκορ».
The post Αυγουστή: «Οι παίκτες κατάλαβαν τη σοβαρότητα του αγώνα – Θα κτίσουμε πάνω στη σημερινή μας εμφάνιση» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




