Οι τρεις… παρεμβάσεις του Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα – Ποιοι αντικατέστησαν τους τραυματίες

Οι τρεις… παρεμβάσεις του Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα – Ποιοι αντικατέστησαν τους τραυματίες

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αποψινού (19:00) αγώνα με αντίπαλο τη Σαμπουρτάλο έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος της πρεμιέρας απέναντι στη Δόξα.

Συγκεκριμένα, οι Πίττας και Σάλαϊ πήραν τις θέσεις των τραυματιών, Πέδρο και Βασιλείου. Ο πρώτος θα αωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο δεύτερος στο αριστερό, ενώ η τρίτη αλλαγή αφορά τον Γιαννιώτα, που πήρε φανέλα βασικού αντί του Ψύχα.

Ο Ελλαδίτης θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ…

The post Οι τρεις… παρεμβάσεις του Σωφρόνη στο αρχικό σχήμα – Ποιοι αντικατέστησαν τους τραυματίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE