Κλάφουριτς: «Παίζαμε συνεχώς κάτω από πίεση – Δεν είμαι ευχαριστημένος όπως παίξαμε, αλλά…»

Κλάφουριτς: «Παίζαμε συνεχώς κάτω από πίεση – Δεν είμαι ευχαριστημένος όπως παίξαμε, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Εθνικό και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Αχνιώτικης ομάδας, Ντιν Κλάφουριτς.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου έδειξαν πως παίζεις άμυνα, πως στηρίζεις ο ένας τον άλλο και πως παίζουν όλοι μαζί.

Όπως γνωρίζετε, είχαμε δύο ποδοσφαιριστές εκτός λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Γενικότερα είχαμε έξι παίκτες εκτός και οι παίκτες μου ήταν υπό πίεση.

Συνήθως τα παιχνίδια Παραλίμνι-Εθνικός είναι ντέρμπι, είναι τοπικά παιχνίδια και όπως μπορείτε να δείτε, παίζαμε συνεχώς κάτω από πίεση.

Δεν είμαι ευχαριστημένος όπως παίξαμε, αλλά σε διάφορα στάδια του αγώνα, παίξαμε όπως θέλω να παίζουμε.

Το πιο σημαντικό, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ο ένας για τον άλλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος που δεν δεχθήκαμε τέρμα σήμερα».

The post Κλάφουριτς: «Παίζαμε συνεχώς κάτω από πίεση – Δεν είμαι ευχαριστημένος όπως παίξαμε, αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE