ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πέντε μέρες δύο πρόσωπα για έκρηξη σε όχημα και οικία

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για πέντε μέρες δύο πρόσωπα  για έκρηξη σε όχημα και οικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε την Τετάρτη (26/08) διατάγματα πενθήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 26 και 31 ετών, που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από το ΤΑΕ Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης έκρηξης σε οικία στην Πάφο, που συνέβη στις 21 Αυγούστου, 2020.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό, σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, στην επαρχία Πάφου.

Το αυτοκίνητο, από την έκρηξη υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα έκρηξη σημειώθηκε και σε προαύλιο οικίας που ανήκει σε 28χρονο στην επαρχία Πάφου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο προαύλιο της οικίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE