ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από χθες, 25 Αυγούστου, 2020, η Αντζέλ Ιωάννου, 14 ετών.

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά με μπλε και πράσινες ανταύγειες.

Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρη, κοντομάνικη μπλούζα, κοντό τζιν παντελόνι, χρώματος άσπρου, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρο δικτυωτό καλτσόν.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE