ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αγνοείται η τύχη 14χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από χθες, 25 Αυγούστου, 2020, η Αντζέλ Ιωάννου, 14 ετών.

Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά με μπλε και πράσινες ανταύγειες.

Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρη, κοντομάνικη μπλούζα, κοντό τζιν παντελόνι, χρώματος άσπρου, μαύρα αθλητικά παπούτσια και μαύρο δικτυωτό καλτσόν.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE