ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για υπόθεση καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για υπόθεση καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες

Δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 31 ετών συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης (25/08) από το ΤΑΕ Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη έκρηξης σε οικία στην Πάφο, που συνέβη στις 21 Αυγούστου, 2020.

Θυμίζουμε ότι η έκρηξη στο αυτοκίνητο σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, στην επαρχία Πάφου.

Το αυτοκίνητο, από την έκρηξη υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Επίσης, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα έκρηξη σημειώθηκε και σε προαύλιο οικίας που ανήκει σε 28χρονο στην επαρχία Πάφου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο προαύλιο της οικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη, ανέφερε ειδικός σε θέματα ενέργειας, Τσαρλς Έλληνας, σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση, εκφράζοντας ανησυχία ότι η ΕΕ, παρόλο που επενδύει στο έργο με €658 εκατομμύρια, «δεν βγαίνει δημόσια να πάρει μια θέση».