ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη συμπλοκή μεταξύ ανδρών - Μάλωσαν για θέση πάρκινγκ ενώ ενεπλάκησαν και άλλοι δύο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη συμπλοκή μεταξύ ανδρών - Μάλωσαν για θέση πάρκινγκ ενώ ενεπλάκησαν και άλλοι δύο

Γύρω στις 4 χθες Τρίτη (25/08) το απόγευμα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 30 ετών μετέβησαν για επίσκεψη σε πολυκατοικία στη Λεμεσό και στάθμευσαν το αυτοκίνητο τους έξω από αυτήν.

Λίγα λεπτά αργότερα, 32χρονος ο οποίος διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία επιστρέφοντας εκεί, διαπίστωσε ότι αυτοκίνητο, που δεν ανήκε στους δύο προαναφερθέντες, είχε σταθμεύσει στο δικό του χώρο στάθμευσης και άρχισε να κορνάρει.

Ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου (άλλο πρόσωπο) πήγε και το μετακίνησε ενώ ο 32χρονος φέρεται να άρχισε να φωνάζει για το γεγονός.

Ο 21χρονος και ο 30χρονος που άκουσαν τις φωνές και βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από τον 32χρονο ο οποίος κρατούσε σκαλιστήρι με το οποίο φέρεται να τους κτύπησε. Την ίδια στιγμή, ο 26χρονος οδηγός που είχε αντιληφθεί τη συμπλοκή επιτέθηκε και αυτός εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων, με μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος έφερε θλαστικό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι και οίδημα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο. Ο 21χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρε θλαστικό τραύμα στην ωμοπλάτη και στο χέρι τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 32 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top