Νίκη-πρόκριση με το… ΣΤΑΝΙΟ για τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη-πρόκριση με το… ΣΤΑΝΙΟ για τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσκολότερο του αναμενομένου αποδείχθηκε το έργο του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στα Τίρανα, αλλά πήρε την πρόκριση (0-1) μέσα στην Αλβανία.

Τα… χρειάστηκε, αλλά προκρίθηκε ο Ερυθρός Αστέρας.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς επικράτησε 1-0 στα Τίρανα την τοπική ομάδα, πολύ πιο δύσκολα από όσο θα περίμεναν οι πρωταθλητές Σερβίας και πήραν την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο πρώην επιθετικός του Παναιτωλικού, Τομανέ, στο 61’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Κάταϊ.

Μάλιστα, στην ενδεκάδα των Σέρβων ήταν και ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Σπιριντόνοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Νίκη-πρόκριση με το… ΣΤΑΝΙΟ για τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.