«ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά!

«ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά!

Το πήρε προσωπικά, το πήρε… πατριωτικά, όπως και να ‘χει, ο 18χρονος Ελλαδίτης άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, έκανε ένα τρομερό, ένα φανταστικό ημίωρο κόντρα στην Μπεσίκτας στην Τούμπα και διέλυσε μόνος του την Τουρκική ομάδα!

Συγκεκριμένα, πέτυχε δύο γκολ στο 7ο και 24ο λεπτό και… σέρβιρε ασίστ στον Πέλκα στο 30΄, ο οποίος έγραψε το 3-0!

Μία εμφάνιση που σίγουρα θα την θυμάται για πολλά χρόνια ο νεαρός παικταράς του ΠΑΟΚ…

The post «ΟΡΓΙΑ» στην Τούμπα από τον 18χρονο Τζόλη του ΠΑΟΚ – ΔΙΕΛΥΣΕ την Μπεσίκτας σε 30 λεπτά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.