ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ – Πέντε πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ – Πέντε πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Για μια θέση πάρκινγκ  φαίνεται να άναψαν τα αίματα στη Λεμεσό το απόγευμα της Τρίτης 25/8.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε έξω από πολυκατοικία στη Γερμασόγια όταν τρεις Σύριοι και δυο Ρουμάνοι πιάστηκαν στα χέρια, όπως ισχυρίστηκαν για μια θέση στάθμευσης της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στη συνέχεια στο Νοσοκομείο.

Πιο σοβαρά τραυματισμένος νεαρός Ρουμάνος που φαίνεται να φέρει τραύμα από μαχαίρι χωρίς ωστόσο στο σημείο να έχει εντοπιστεί το επιθετικό όργανο.

Η Αστυνομία βρέθηκε στην περιοχή για να διερευνηθούν τα αίτια και οι ισχυρισμοί ενώ αναμένονται και συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE