ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Ο 25χρονος εξήγησε τους λόγους που σκότωσε τον πατέρα του- 'Έστησε' το σκηνικό για να μοιάζει με ληστεία

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Ο 25χρονος εξήγησε τους λόγους που σκότωσε τον πατέρα του- 'Έστησε' το σκηνικό για να μοιάζει με ληστεία

Καρπούς άρχισαν να αποδίδουν οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας για την υπόθεση του φόνου εκ προμελέτης του Frederic George Clifford Brian, 64 ετών από τα Λεύκαρα, που διαπράχθηκε στις 9 Αυγούστου, για την οποία τελεί από τη Δευτέρα 24/8 υπό οκταήμερη κράτηση ο γιος του ηλικίας 25 ετών.

 
Την Τρίτη 25/8 ο 25χρονος εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αποφάνθηκε ότι έχει πλήρη συναίσθηση και είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία που θα ξεκινήσει εναντίον του αμέσως μόλις οι ανακριτές συμπληρώσουν το φάκελο της υπόθεσης.
 
Επίσης την Τρίτη 25/8 εντοπίστηκαν, καθ’ υπόδειξη του νεαρού, τα ρούχα και το πορτοφόλι του 64χρονου τα οποία πήρε μαζί του ο νεαρός φεύγοντας από το υποστατικό όπου διέμενε ο πατέρας του, μετά την διάπραξη του αδικήματος, σε μια προσπάθεια να φανεί πως το έγκλημα έγινε μετά από ληστεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.