«Νεκρή» 20χρονη βρέθηκε ζωντανή -με τα μάτια ανοικτά- σε γραφείο τελετών- «Ήταν έτοιμοι να την βαλσαμώσουν»

 «Νεκρή» 20χρονη βρέθηκε ζωντανή -με τα μάτια ανοικτά- σε γραφείο τελετών- «Ήταν έτοιμοι να την βαλσαμώσουν»

Ήταν λίγο μετά τις 07:30 της Κυριακής 23/8 όταν οι γονείς νεαρής κοπέλας τηλεφώνησαν για ασθενοφόρο αφού το παιδί τους βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο Ντιτρόιτ εντόπισαν την 20χρονη να μην αναπνέει και αμέσως πραγματοποίησαν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και άλλες μεθόδους για 30 λεπτά, χωρίς καμία ανταπόκριση από τη νεαρή και ανακοίνωση στην οικογένεια ότι η κόρη τους είχε χάσει τη ζωή της.

Η οικογένεια ξεκίνησε τις διαδικασίες για την κηδείας της, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε το απόγευμα σε γραφείο τελετών της περιοχής. Εκεί έκπληκτοι οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι η 20χρονη Timesha Beauchamp, παιδί με ειδικές ανάγκες, ακόμα ανέπνεε.

Άμεσα ενημέρωσαν το Νοσοκομείο ενώ κάλεσαν και τη μητέρα της λέγοντάς της: «Κυρία, η κόρη σας μεταβαίνει στο Νοσοκομείο Sinai Grace. Αναπνέει. Είναι ζωντανή».

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Τζόφρι Φίγκερ: «ήταν έτοιμοι να τη βαλσαμώσουν, πράγμα που είναι το πιο φρικιαστικό. Σκεφτείτε να μην είχε ανοίξει τα μάτια της. Οι υπάλληλοι να ανοίγουν τον σάκο –αυτό συνέβη στην Τιμέσα– και να τη βρίσκουν ζωντανή με τα μάτια ανοικτά».

Η 20χρονη Timesha δίνει τώρα μάχη για τη ζωή της στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομού όπου νοσηλεύεται με αναπνευστήρα μετά την απίστευτή περιπέτειά της ενώ οι τοπικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE