Πάρτι-υγειονομική βόμβα: BINTEO από τα γενέθλια του Μπολτ, ο οποίος έχει κορωνοϊό
25.08.2020 - 00:00
Ο Γιουσέιν Μπολτ ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με τον κορωνοϊό και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του δείχνει ότι δεν υπήρχε απολύτως κανένα μέτρο προστασίας.
Ο θρύλος του παγκόσμιου στίβου έκανε γνωστό ότι έχει κορωνοϊό με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υποβλήθηκε σε τεστ λίγες ώρες μετά το πάρτι-υπερπαραγωγή για τα 34α γενέθλιά του την περασμένη Παρασκευή.
Όπως φαίνεται στα πλάνα στο πάρτι του Μπολτ οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, μεταξύ αυτών και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, και δεν ελήφθη κανένα μέτρο προστασίας ούτε φυσικά τηρούνταν αποστάσεις.
Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.