Τέτοιες σκηνές ενώνουν ΟΛΟΥΣ στο κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν υπάρχουν… αντίπαλοι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τέτοιες σκηνές ενώνουν ΟΛΟΥΣ στο κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν υπάρχουν… αντίπαλοι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Και ποιος δεν είδε την κίνηση του Ιβάν Τρισκόφσκι στο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ, όπου έτρεξε προς τον πάγκο και σήκωσε τη φανελα του αδικοχαμένου 14χρονου Νικόλα Θεοδότου και δεν συγκινήθηκε, δεν… ταράχτηκε, δεν του σηκώθηκε η τρίχα;

Διαβάστε: 

Συγκινητική κίνηση «Τρίσκο» για τον γιο του Θεοδότου που «έφυγε» – RESPECT και από Σαλαμιναίους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πραγματικά, το να κάνει αυτή την κίνηση ένας ξένος παίκτης, στη συγκεκριμένη περίπτωση Σκοπιανός επιθετικός, ο οποίος στα Κυπριακά γήπεδα φόρεσε και τη φανέλα άλλων ομάδων, αλλά το ότι όπως δήλωσε και ο ίδιος το υποσχέθηκε ότι θα το πράξει εάν σημειώσει γκολ, τότε σημαίνει πάρα πολλά και στέλνει αρκετά μηνύνατα για όλους μας, ανεξαρτήτως ομάδων που υποστηρίζει ο καθένας.

Το ποδόσφαιρο μας… «ασθενεί» σε διάφορους τομείς, αλλά, κακά τα ψέματα, τέτοιες κινήσεις όπως αυτή του Ιβάν Τρισκόφσκι στο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι από αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα μας.  Ο «Τρίσκο» σήκωσε τη φανέλα του αδικοχαμένου 14χρονου Νικόλα Θεοδότου μπροστά από την κερκίδα όπου ήταν οι φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας, της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και προς τις άλλες κερκίδες, με τους θεατές να δείχνουν τον σεβασμό τους προς την κίνηση αυτή και να χειροκροτάνε τον Σκοπιανό επιθετικό.

Ακολούθησε το… ευχαριστώ από τον «Τρίσκο», με τον ίδιο να χειροκροτεί τους φιλάθλους της Νέας Σαλαμίνας.

Σ.Ν.

 

 

The post Τέτοιες σκηνές ενώνουν ΟΛΟΥΣ στο κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν υπάρχουν… αντίπαλοι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE