Παντρεύτηκε παίκτης του Power of Love- Σύντομα θα γίνει και πατέρας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παντρεύτηκε παίκτης του Power of Love- Σύντομα θα γίνει και πατέρας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον Ισαάκ Σεμερτζίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του “Power of Love”.

Ο ίδιος έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο reality αγάπης, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής του εμφάνισης.

Ο personal trainer και επιχειρηματίας μπορεί να μην βρήκε τον έρωτα στο “Power of Love”, ωστόσο, αυτή την περίοδο βιώνει την καλύτερη φάση της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο Ισαάκ Σεμερτζίδης είναι ερωτευμένος και περιμένει και το πρώτο του παιδί.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Ισάακ επισφράγισε την αγάπη του με την σύντροφό του Δήμητρα, καθώς παντρευτήκαν στην Κέρκυρα.

Έτσι, οι δύο τους επισημοποίησαν την σχέση τους, λίγο καιρό πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς.  

Την ευχάριστη είδηση του γάμου αποκάλυψε ο Ισάακ Σεμερτζίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την Δημητρά του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE