Σκέφτονται Γιόβιτς και Κορέα αν «χαλάσει» του Ιμπραΐμοβιτς

Σκέφτονται Γιόβιτς και Κορέα αν «χαλάσει» του Ιμπραΐμοβιτς

Η Μίλαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιας και το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού έχει ολοκληρωθεί με τους «ροσονέρι».

Ο έμπειρος στράικερ, ο οποίος δεν θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της Μίλαν την Δευτέρα (24/08), βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να δει αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Βέβαια, ο ιταλικός σύλλογος σε περίπτωση που δεν έρθει σε συμφωνία με τον Ζλάταν, τότε θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», οι «ροσονέρι» σε περίπτωση που… χαλάσει του Σουηδού επιθετικού, θα κινηθεί για την απόκτηση είτε του Λούκα Γιόβιτς από την Ρεάλ είτε του Ανχελ Κορέα της Ατλέτικο.

Μάλιστα, ο Κορέα το περασμένο καλοκαίρι, ήταν κοντά στη μετακίνησή του στη Μίλαν, ωστόσο τα 55 εκατομμύρια ευρώ που αξίωναν οι «ροχιμπλάνκος», έβαλαν φρένο στην επίτευξη της συμφωνίας.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Σκέφτονται Γιόβιτς και Κορέα αν «χαλάσει» του Ιμπραΐμοβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE