ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία

Φωτιά σε πρόχειρο κατασκεύασμα που λειτουργούσε ως φρουταρία, έθεσε σε δράση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά σε πρόχειρη φρουταρία κατασκευασμένη από μεταλλικά δοκάρια και στέγη από τσίγκους στην οδό Μίλτωνος στην Λεμεσό .

Από την πυρκαγιά η φρουταρία έπαθε εκτεταμένες ζημιές και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.25. Ανταπόκριση μελών της Αστυνομίας και 2 πυροσβεστικών οχημάτων από Σταθμούς Λεμεσού με τα πληρώματα τους.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα Δευτέρα (24/08) σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE