Απίστευτο: Τσακώθηκε με τη φίλη της και έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό της – VIDEO

Απίστευτο: Τσακώθηκε με τη φίλη της και έβαλε κατά λάθος φωτιά στον εαυτό της – VIDEO

Ένα βίντεο σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει μια νέα γυναίκα να έχει πάρει φωτιά και άλλοι να προσπαθούν να τη σώσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την Κατιούσα Σίλβα Μότα, 31 ετών και γνωστό μοντέλο στη Βραζιλία, η οποία νωρίτερα είχε «αρπαχτεί» με μια φίλη της μπροστά σε πολυκατοικία.

Το μοντέλο, μετά τον καβγά, φαίνεται να μπαίνει μέσα στο κτίριο, πριν ξαναβγεί σε μια τρομακτική κατάσταση, να καίγεται, ενώ η φίλη της και κάποιος ακόμα προσπαθούν να τη σβήσουν.

Με βάση το δημοσίευμα, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στο 40% του σώματός της.

Φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε από αναπτήρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.