ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσέρι – Τάσεις πανικού από τον οδηγό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Τσέρι – Τάσεις πανικού από τον οδηγό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην βιομηχανική περιοχή Τσερίου γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Κυριακής 23/08.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή για την κατάσβεση της φωτιάς εργάστηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Λευκωσίας.

Επίσης ο κ. Κεττής σημείωσε πως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς άτομο το οποίο επέβαινε στο εν κινήσει όχημα εκδήλωσε τάσεις πανικού.

Όπως προαναφέραμε η πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα εν κινήσει παρά την Βιομηχανική περιοχή Τσερίου και  υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές οχημάτων, καθώς επίσης και βαρέλια με αποθηκευμένα υγρά καυσίμα που βρίσκονταν εντός της περίφραξης του εργοστασίου.

Τέλος προφυλάχθηκε αποθήκη και έγινε προληπτική ψύξη σε κύλινδρα υγραερίου και σε μεταλλικά ντεπόζιτα υγρών καυσίμων που επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κ. Ανδρέας Κεττής:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.