Παγώνει οριστικά η νέα σειρά του Γεωργίου

Παγώνει οριστικά η νέα σειρά του Γεωργίου

Μπορεί η αρχική συμφωνία ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Ανδρέα Γεωργίου να ήταν για δύο σειρές, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός στο περιοδικό «Τηλεθεατής», οι προσπάθειες της ομάδας επικεντρώνονται στην δραματική σειρά «8 Λέξεις» που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΙ και στον Alpha Κύπρου, ενώ η σειρά εποχής με τίτλο «Fatmagusta» παραμένει στο συρτάρι.

Έτσι, οι «8 Λέξεις» θα είναι η μοναδική παραγωγή μυθοπλασίας που θα δούμε την νέα σεζόν από Ανδρέα Γεωργίου, τουλάχιστον στο Α’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE