Τσαβούσογλου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας για ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη»

Τσαβούσογλου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας για ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη»

Αυτή είναι η ατάκα που φέρεται να είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σήμερα η εφημερίδα «Milliyet».

Μεγάλες προεκτάσεις φαίνεται πως δίνουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας, παρουσιάζουν σήμερα ακόμα και δήλωση του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφορικά με το παιχνίδι της Τούμπας!

Συγκεκριμένα, δυο μέρες πριν την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, η εφημερίδα «Milliyet» αποκαλύπτει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Μπεσίκτας και του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Στο ρεπορτάζ της, σημειώνει πως: «το υπουργείο εξωτερικών βγήκε μπροστά μετά τα προβοκατόρικα μηνύματα από την… άλλη πλευρά (σ.σ. στέκεται στο μήνυμα-νίκης του Ιβάν Σαββίδη προς τους παίκτες), πριν το παιχνίδι με την Μπεσίκτας».

Μάλιστα, συμπληρώνει πως: «ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι και του έδωσε το μήνυμα: “Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη”».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζει πως: «Φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα».

Πηγή: sdna.gr

The post Τσαβούσογλου στον πρόεδρο της Μπεσίκτας για ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι να σας παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE